Uudistuva ja luotettava, tavallisten ihmisten pyörittämä yritys

Olemme oppineet kokemuksesta, kuinka paljon rahaa ja aikaa vaaditaan somisteiden hankkimiseen ja valmisteluun. Siksi haluamme tarjota kaikille mahdollisuuden vuokrata juhliin somisteita ja muita tarvikkeita helposti, edullisesti ja ympäristöystävällisesti. Vuokraaminen ei säästä vain rahaa ja aikaa, vaan myös luontoa.

Uusi elämä vanhoille somisteille – juhli kestävästi, koristele tyylillä!

Tuotteiden kunnostaminen ja kierrätys

Vuokraamo Lumoukselle on tärkeää ajatella vuokrauksessa luontoa ja vähentää omalta osalta kertakäyttökulttuuria. Vuokraamisen ytimessä on ajatus materiaalien ja tuotteiden elinkaaren pidentämisestä, jätteen vähentämisestä ja resurssien tehokkaasta käytöstä.

Uusi Elämä Vanhoille somisteille

Somisteiden entisöinti on upea esimerkki kiertotalouden soveltamisesta juhla- ja tapahtumateollisuudessa. Vanhojen, kuluneiden tai hylättyjen somisteiden kunnostaminen ja muokkaaminen tuo niille uuden elämän ja käyttömahdollisuuden. Entisöimällä ja uudelleenkäyttämällä somisteita vähennetään uuden materiaalin hankkimisen tarvetta, mikä säästää luonnonvaroja ja vähentää hiilijalanjälkeä. Lisäksi jätteen määrä vähenee merkittävästi, kun vanhat tuotteet eivät päädy kaatopaikoille.

Vuokraamalla somisteita juhliin ja tapahtumiin, asiakas voi saada korkealaatuisia ja ainutlaatuisia koristeita murto-osalla uuden tuotteen hinnasta. Entisöidyt somisteet ovat usein uniikkeja ja niillä on oma tarinansa. Niiden avulla tuodaan tapahtumiin persoonallisuutta ja aitoutta, mikä tekee tilaisuuksista erityisiä ja ikimuistoisia.

Somisteiden entisöinti ja vuokraus ovat konkreettisia tapoja, joilla yritykset ja yksityishenkilöt voivat osallistua tähän muutokseen. Kiertotalouden aika on nyt, ja somisteiden entisöinti on askel kohti kestävämpää tulevaisuutta.

Lumouksen takana

Riitta & Jussi

Jussi ja Riitta ovat intohimoisia tapahtumien järjestäjiä ja luovia visionäärejä, jotka tuovat uutta energiaa ja innovaatioita Lumouksen palveluihin. Heidän vahva ammattitaitonsa ja tinkimätön intohimo tapahtumien suunnittelua kohtaan tekevät heistä täydellisen tiimin johdattamaan Lumousta kohti uusia ja jännittäviä seikkailuja.

Jussin ja Riitan johdolla Lumous tulee olemaan entistä lumoavampi ja unohtumattomampi tapahtumien maailmassa.

Yhdessä loihdimme unelmiesi tapahtuman todellisuudeksi!