Rekisteri- ja Tietosuojaseloste

Tämä on Juhlapalvelu Ajaton Oy:n (y-tunnus 3427969-5) henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 23.3.2024.

Rekisterinpitäjä ja vastaava yhteyshenkilö: 

Yritys: Juhlapalvelu Ajaton Oy (Vuokraamo Lumous) - Yhteyshenkilö: Jussi Haavisto - Sähköpostiosoite: [email protected]

Rekisterin nimi: Juhlapalvelu Ajaton Oy:n asiakasrekisteri

Rekisteröidyt:

- Asiakkaat

- Potentiaaliset asiakkaat

- Verkkosivuston käyttäjät

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja peruste:

Kerättäviä henkilötietoja käytetään:

- Asiakkaan tunnistautumiseen ja käyttöoikeuksien hallintaan.

- Rekisteröityneiden käyttäjien asiakassuhteen ylläpitoon sekä kehittämiseen.

- Asiakkaan tietoja kerätään ja käsitellään asiakkaan suostumuksella tai sopimuksen täytäntöön panemiseksi.

- Tietoja ei käytetä automatisoituun päätöksentekoon tai profilointiin.

Käsittelyn tarkoitus:

- Asiakaspalvelun edellyttämien yhteydenottojen mahdollistaminen ja asiakassuhteen ylläpito.

- Verkkosivuston kautta tulevat yhteydenottopyynnöt.

Käsittelyperuste:

- Rekisterinpitäjän oikeutettu etu: Tietoja tarvitaan sopimusten mukaisten töiden tekemiseen ja laskuttamiseen.

Rekisteriin tallennettavat tiedot:

- Nimi

- Puhelinnumero

- Sähköpostiosoite

- Osoite

- Henkilötunnus

Säännönmukaiset tietolähteet:

- Henkilöltä itseltään.

- Viranomaisen pitämistä rekistereistä lain sallimissa rajoissa.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle:

- Tietoja ei säännönmukaisesti luovuteta yrityksen ulkopuolelle.

- Osa käytetyistä ulkopuolisista palveluntarjoajista saattaa säilyttää tietoja EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolella.

Käsittelyn kesto:

- Henkilötietoja käsitellään pääsääntöisesti niin kauan kuin asiakassopimus, jonka hoitamiseksi tarvitsemme tietoja, on voimassa.

Rekisterin suojaus:

- Tiedot siirretään SSL-suojatun yhteyden ylitse.

- Sähköiset tiedot on suojattu palomuurilla, käyttäjätunnuksin ja salasanoin.

- Tietojen käyttöoikeus on vain niillä rekisterinpitäjän palveluksessa olevilla henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoja tehtävissään.

Automaattinen päätöksenteko:

- Automatisoituja yksittäispäätöksiä ei tehdä.

Rekisteröidyn oikeudet:

- Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa häntä koskevat tiedot.

- Rekisteröidyllä on oikeus vaatia virheellisten tai vanhentuneiden tietojen oikaisua tai poistamista.

- Hänellä on myös oikeus rajoittaa tai vastustaa tietojensa käsittelyä.

- Rekisteröidyllä on oikeus peruuttaa aiempi suostumuksensa tietojen käsittelylle tai tehdä valitus valvontaviranomaiselle.

- Hänellä on oikeus kieltää tietojensa käyttö suoramarkkinointitarkoituksiin.

- Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamista rekisteristä.

- Rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet.

Evästeiden käyttö:

- Sivusto kerää evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi.

- Evästeitä käytetään ymmärtämään sivuston käyttöä ja parantamaan käyttökokemusta.

- Käyttäjä suostuu evästeiden käyttöön käyttämällä verkkosivustoa.

- Käyttäjä voi hallita ja poistaa evästeitä selaimen asetuksista.

- Evästeiden keräämä tieto on anonymisoitua.

- Kaikki henkilötiedot käsitellään EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisesti.

Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita tietosuojastasi tai evästeiden käytöstä, ota meihin yhteyttä osoitteeseen [email protected].

Käytämme evästeitä seuraaviin tarkoituksiin

  1. Käyttökokemuksen parantaminen: Evästeiden avulla voimme muistaa valintasi (kuten kielen tai sijainnin) ja tarjota sinulle personoitua sisältöä.
  2. Analyytikkojen kerääminen: Käytämme evästeitä kerätäksemme tietoa siitä, miten käytät sivustoamme, ja parantaaksemme siten sen toimintaa ja suorituskykyä.
  3. Mainosten kohdentaminen: Käytämme evästeitä näyttääksemme sinulle kohdennettua mainontaa perustuen kiinnostuksiisi ja toimintaasi verkkosivustollamme.